Projekt och dylikt från våran Instagram:

Här får ni se de senaste som händer på salongen.

16

☃️🤶🏽 VECKANS ADVENTSLUCKA 🎅🏽🎄 Håll ditt blonda eller slingade hår glänsande och friskt med BlondMe från Schwarzkopf - Denna veckan kör vi 40% (...!!!) på alla våra BlondMe-produkter!

19

Copper 🍁🍂 Frisör Carolina

38

ROASTED • CHESTNUT 🌰 Colormelt av Sofia . . . . . . . . . . . . . 🎵 Les Big Byrd - Roundhouse Blues

33

Klipp & styling på detta vackra, helt obehandlade hår 😍 Frisör Carolina

28

☕️ CAFFE MOCHA 🍫 Härlig glansig colormelt av Sofia

22

I insta-stories och i våra höjdpunkter i profilen hittar ni massor av produkttips, kanske är det någon produkt ni undrat över eller upptäcker! Om ni har frågor om vad som kan passa dig och ditt hår bäst, eller hur man använder dem - tveka inte, fråga loss.

19

Hoppas alla har en riktigt trevlig Första Advent! ❄️❄️❄️ Vi vill bara berätta om våra öppettider under December, och påminna er att det börjar bli lite begränsat med tider vissa dagar - så glöm för julfridens skull inte bort att boka er favoritfrisör i god tid! Vi har som vanligt öppet Måndag - Fredag 9.00 - 18.00, ända fram till 21/12. I mellandagarna (torsdag 27/12 och fredag 28/12) har vi stängt och återvänder med nya krafter (och eventuellt några nya kilon efter julmaten) på onsdag 2/1 2019. ❄️❄️❄️

18

Så här inför advent smygöppnar vi första luckan. ⛄️ 30% på alla Eimiprodukter☃️

25

🍯 CARAMEL COFFE MELTDOWN ☕️ Colormelt från mörk kaffebrun till kopparbruna längder. Klipp och färg av Sofia.

22

🐚🐚 Slingor 🐚🐚 Frisör Carolina

21

Blonde🐚 Frisör Carolina

43

💎BRASSY TO CLASSY💎 Slingning av Julia

46

🍫THE BIG COLORMELT🍦 (Swipe ⏩ for transformation!) Att få sätta händerna och saxen i ett näst intill ofärgat hår, sånär på några slingor i topparna är inte vårt vanligaste scenario - men ack så skoj! Toning, foliageslingor och frihandsmålade toppar, nyansering och klippning av Sofia. #transformationthursday #makeover

60

Vi vill passa på att gratulera vår @juliahasslf - i lördags mottog hon nämligen stipendier från @fabriksochhandtverksforeningen 💐 Stort grattis till Dig, Julia - det är du värd!

50

Tisdagstipset: rekordsnabb fläta 🐬 Svårt att fläta håret på dig själv? Stannar inte håret kvar där du vill? Testa den här tekniken! Genom att jobba med små gummi- eller silikonsnoddar får du ett bra grepp, håret stannar kvar och det går superfort. Ta mellanstora sektioner, gör en hästsvans som du sedan ”välter” genom sig själv (alltså drar svansen genom en liten ögla ovanför snodden och drar ner svansen bakom). Nästa sektion tar du hår från vardera sida av din första svans, sätt ihop i en snodd och gör samma som med den första. Fortsätt nedåt tills du nått ned så långt du vill. Sedan drar du försiktigt isär dina svansar för att få fram volym och fyllighet. Börja nedifrån, en sektion i taget och dra isär tills du känner dig nöjd och snoddarna dolts. Avsluta med lite stylingspray, och eventuellt dölja den nedersta snodden med ett snyggt hårsmycke, en extra snygg hårsnodd eller ta en hårslinga och dölj den med. Klart!